Γιάννης Μπέζος: «Κεντρίζει πολύ κόσµο το πακέτο αγωνισµάτων και ίντριγκας που έχει το Survivor…»

Filed in MEDIA by on 6 Ιουλίου 2017 0 Comments

Γιάννης Μπέζος: «Κεντρίζει πολύ κόσµο το πακέτο αγωνισµάτων και ίντριγκας που έχει το Survivor...»

Για άλλη µια φορά «παντρεύεις» τις δυνάµεις σου µε τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Είναι χαρά και ευτυχία να µοιράζεσαι τη σκηνή µε χαρισµατικά και ταλαντούχα πλάσµατα, όπως είναι ο Πέτρος, αλλά και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Ναταλία Τσαλίκη, που «ντύνονται» τον Κινησία και τη Μυρρίνη, ενώ είναι σηµαντικότατο το γεγονός ότι έχουµε στο πλευρό µας µια σειρά από άξιους νέους ηθοποιούς στο ταξίδι µας αυτό. Έχω φτιάξει µια γερή οµάδα και πάµε να βγούµε νικητές!

Σε «Μαχητές» πάει ο νους µου, µια και στην τηλεοπτική µας ζωή πρωταγωνιστεί το «Survivor». Αλήθεια, το βλέπεις;

Όχι, δεν το βλέπω. Κεντρίζει πολύ κόσµο το πακέτο αγωνισµάτων και ίντριγκας που έχει στο µενού, αλλά δεν το έχω δει και δεν έχω άποψη για αυτό.

Λένε πως «µαγειρεύονται» και νέοι κύκλοι του εν λόγω ριάλιτι και άλλα ανάλογα projects.

∆εν τα ξέρεις αυτά πώς γίνονται; Κάνει κάτι νούµερα -για όποιους λόγους τα κάνει- και αρχίζουν τα part two, part three, αλλά και τις δεκάδες κόπιες. Θα δανειστώ µια ατάκα που νοµίζω ότι ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που λέµε: «Η µόδα πεθαίνει νωρίς». ∆ες πόσες µόδες έχουν περάσει από την τηλεόραση κι όχι µόνο και τι έµεινε τελικά… Θα είναι λάθος τα κανάλια να γεµίσουν τα προγράµµατά τους µε κόπιες του «Survivor».

Τα νούµερα τηλεθέασης χτυπούν «κόκκινο». Πώς να µην κάνουν παρόµοια projects, Γιάννη;

Επειδή κάτι πάει καλά, σηµαίνει ότι θα πάει και η συνέχειά του ή η κόπια του; Εγώ θα πρότεινα να στραφούν µε µεγάλη σοβαρότητα στη µυθοπλασία, να κάνουν καλές κωµωδίες και σειρές βασισµένες σε δυνατά και αγαπηµένα µυθιστορήµατα. Από αυτά θα κάνουν «βιβλιοθήκες» για το µέλλον. Τις σειρές που κάναµε για χρόνια επαναλαµβάνουν, δεν επαναλαµβάνουν τα ριάλιτι, τα σόου ή τα τηλεπαιχνίδια τους. Πρέπει να το σκεφτούν αυτό σοβαρά οι «τεχνοκράτες» που έβαλαν στα κανάλια και τα «µεγαλοστελέχη» -ο Θεός να τα κάνει- που αρέσκονται σε φούσκες.

Πηγή: Real

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *