Ζωές Παράλληλες: Η εγκυμοσύνη που αναστατώνει

Filed in MEDIA by on 14 Αυγούστου 2017 0 Comments

Ζωές Παράλληλες: Η εγκυμοσύνη που αναστατώνει

Το μεγαλύτερο σοκ όμως το έχουν υποστεί η Σελίν και φυσικά ο Εκρέμ. Η Τζεμρέ που δεν μπορεί να αντέξει το γεγονός ότι η Ναζάν κυκλοφορεί ελεύθερη, θέλει να πάρει την εκδίκηση της για τον θάνατο του Γκιοκχάν. Ο Κεμάλ, διωγμένος από τη Μεσουντέ, κάνει μια νέα γνωριμία και βάζει μπροστά ένα νέο σχέδιο κατάκτησης.

Εντωμεταξύ, στο προσκήνιο έχει εμφανιστεί ξανά η θεία της Τζεμρέ, η Εμέλ, η οποία έχει σκοπό να παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή της και την παίρνει στο σπίτι της. Εκεί την επισκέπτεται η Ζέινο, η οποία θέλει να είναι μέρος της ζωής της αδελφής της. Η Ναζάν, που έχει μάθει τα νέα και φοβάται μήπως αποκαλυφθεί το μυστικό της, επισκέπτεται την Εμέλ.

Η Ζέινο, κατά σύμπτωση, ακούει τη συζήτηση των δύο γυναικών και μαθαίνει το μεγάλο μυστικό τους. Η Σελίν έρχεται ξανά αντιμέτωπη με την Μπανού όταν εκείνη την επισκέπτεται στο σπίτι της. Η επίσκεψη αυτή έχει απρόσμενες εξελίξεις. Η Μπανού τραυματίζεται και κινδυνεύει να χάσει το μωρό της. Η Μεσουντέ εκπλήσσεται όταν ο Κεμάλ, που τόσο καιρό αντιστεκόταν, δέχεται ξαφνικά να υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου.

Tags: , , , , , ,

About the Author ()

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *