Η ζωή της άλλης: Η αποκάλυψη και η κατάρρευση

Filed in MEDIA by on 23 Αυγούστου 2017 0 Comments

Η ζωή της άλλης: Η αποκάλυψη και η κατάρρευση

Η Ελπίδα και ο Χάρης έρχονται όλο και πιο κοντά μέσα από την εργασιακή τους σχέση. Η Μαίρη εκμυστηρεύεται στον Ανδρόνικο το ερωτικό της ενδιαφέρον για τον Μάνο, ενώ μαθαίνει απ’ αυτόν για τη σχέση της Ξένιας με τον Στέφανο. Η Μαίρη και η Ντορίτα πληροφορούν την Ελπίδα ότι η Ξένια βγαίνει με τον Στέφανο. Η Βιβή έρχεται πιο κοντά με τον επίσης χωρισμένο Άκη.

Η Τόνια δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τον Σωτήρη και η Βάσω προσπαθεί να την πείσει με κάθε τρόπο να τον ξεχάσει. Ο Σωτήρης ανακοινώνει στην οικογένεια Καλλιφατίδη ότι ο Φάνης παίρνει εξιτήριο. Η Ξένια δυσαρεστείται από τα νέα και σχεδιάζει καινούρια δολιοφθορά με τον Τζώρτζη. Η Ελπίδα, έξαλλη που η Ξένια βγαίνει με τον Στέφανο, της ζητά να συναντηθούν.

Η Ελπίδα επιτίθεται στην Ξένια, η οποία στην αρχή παριστάνει την αθώα, αλλά τελικά τα παραδέχεται όλα. Η Ελπίδα φεύγει έξαλλη και αργότερα καταρρέει στην τάξη μπροστά στον Χάρη, που ανησυχεί. Η Βάσω και ο Ηλίας υποπτεύονται ότι η Κάτια δωροδόκησε τον Σωτήρη. Η Τόνια πηγαίνει να επισκεφθεί τον Φάνη και καταλήγει να τσακωθεί με την Έλενα. Η Μαίρη βγαίνει για πρώτη φορά ραντεβού με τον Μάνο.

Tags: , , , , , ,

About the Author ()

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *