Η ζωή της άλλης: Η Κάτια εκμεταλλεύεται τον έρωτα της…

Filed in MEDIA by on 17 Αυγούστου 2017 0 Comments

Η ζωή της άλλης: Η Κάτια εκμεταλλεύεται τον έρωτα της…

Η Φωτεινή παροτρύνει τον Στάθη να προχωρήσει τη σχέση του με την Έλενα. Ο Χάρης προτείνει στην Ελπίδα να γράψει μία εργασία προκειμένου να πάρει υποτροφία από τη σχολή. Η Ξένια προσεγγίζει ακόμα περισσότερο τον Στέφανο. Η Κάτια μαθαίνει ότι ο Σωτήρης είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού της Τόνιας.

Η Ντορίτα λέει στην Ελπίδα ότι ο Χάρης είναι τσιμπημένος μαζί της. Η Κάτια αποφασίζει να εκμεταλλευτεί τον έρωτα της Τόνιας προς τον Σωτήρη. Υπόσχεται στον Σωτήρη ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και μία θέση σε καλή ιδιωτική κλινική, με τον όρο να παντρευτεί την Τόνια. Η Βιβή γνωρίζει τον Άκη και γοητεύεται από την ευγένειά του. Οι καυγάδες ανάμεσα στην Έλενα και τον Μάνο συνεχίζονται. Στο μεταξύ, η Ξένια βγαίνει για φαγητό με τον Στέφανο.

Ο Χάρης έρχεται σε κόντρα με τη Νάνσυ, κόρη του νέου αφεντικού του, για την επιλογή του προσωπικού στο νέο ρεστοράν. Ο Στέφανος με την Ξένια βγαίνουν για φαγητό. Αυτή καταφέρνει να τον γοητεύσει. Στο μεταξύ, η Ελπίδα περνάει δύσκολες ώρες. Κοντά της, η Ντορίτα με τον Νικόλα που της συμπαραστέκονται. Ο Μάνος επιχειρεί να πλησιάσει τον Ηλία, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η Τόνια απογοητεύεται από την στάση που κρατούν απέναντί της η Κάτια και η Έλενα.

Tags: , , , , ,

About the Author ()

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *