Η ζωή της άλλης: Οι ανακρίσεις για την υπόθεση της απαγωγής της Ξένιας συνεχίζονται

Filed in MEDIA by on 4 Σεπτεμβρίου 2017 0 Comments

Η ζωή της άλλης: Οι ανακρίσεις για την υπόθεση της απαγωγής της Ξένιας συνεχίζονται

Ο Μάνος το αρνείται κατηγορηματικά. Ο Ανδρόνικος πείθει τον Στέφανο να συγχωρήσει την Ελπίδα και να την βοηθήσει να βρει τους γονείς της. Οι ανακρίσεις για την υπόθεση της απαγωγής της Ξένιας συνεχίζονται, ενώ η ίδια -όπως και ο Στάθης- προσπαθεί να επωφεληθεί, κερδίζοντας τη θέση της Κάτιας στην εταιρεία. Η Ελπίδα κερδίζει την υποτροφία και το ενδιαφέρον του Χάρη.

Ο Ηλίας δηλώνει στην Ξένια ότι δεν την εμπιστεύεται, λόγω της στάσης της απέναντι στους γονείς της. Η Ελπίδα πείθει τον Χάρη να προσλάβει στο εστιατόριο τη Μαίρη. Ο Στέφανος ξανανοίγει την ιστορία για την έρευνα των γονιών της Ελπίδας. Η Έλενα προσπαθεί να πείσει τον Μάνο να ανακαλέσει την κατάθεσή του. Στο μεταξύ, η Λίλιαν προσεγγίζει πάλι τον Φάνη. Ο ανακριτής καλεί τον Μάνο να καταθέσει…

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο Μάνος παίρνει όλη την ευθύνη πάνω του και παραδέχεται την ενοχή του, ξαφνιάζοντας τους πάντες με την ομολογία του. Ο Φάνης συζητά με τη Λίλιαν και της εξομολογείται κάτι. Η Ξένια ανησυχεί μήπως οι έρευνες αποκαλύψουν την αληθινή της ταυτότητα, ενώ το φλερτ ανάμεσα στην Ελπίδα και τον Χάρη γίνεται όλο και πιο έντονο.

Tags: , , , ,

About the Author ()

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *