Η ζωή της άλλης: Το ατύχημα φέρνει νέες συγκρούσεις

Filed in MEDIA by on 16 Αυγούστου 2017 0 Comments

Η ζωή της άλλης: Το ατύχημα φέρνει νέες συγκρούσεις

Ο μόνος που αγνοεί την κατάσταση, είναι ο Μάνος που κοιμάται του καλού καιρού… Η Κάτια και η Έλενα ρίχνουν πάνω του όλη την ευθύνη για το ατύχημα. Η Ελπίδα μαζί με την Ντορίτα και τη Μαίρη πηγαίνουν για συμπαράσταση στο νοσοκομείο. Εκεί πέφτει πάνω στον Στέφανο. Ο Χάρης εξομολογείται στην αδερφή του πώς νιώθει τσιμπημένος με την Ελπίδα.

Η Ελπίδα φεύγει σαν κυνηγημένη από το νοσοκομείο, μετά τη συνάντησή της με τον Στέφανο. Ενώ η κατάσταση του Φάνη παραμένει κρίσιμη, ο Ηλίας συμπαραστέκεται στον ταραγμένο αδερφό του και η Ξένια βρίσκει την ευκαιρία να μιλήσει με τον Στέφανο, στην προσπάθειά της να κερδίσει το ενδιαφέρον του. Οι εκπλήξεις δεν σταματάνε για την Ελπίδα, αφού ο Χάρης αποφασίζει να την επισκεφτεί στην κρεπερί.

Ο Φάνης συνεχίζει να είναι σε κωματώδη κατάσταση στην εντατική. Η Έλενα συγκρούεται με τον Μάνο, θεωρώντας τον υπεύθυνο για το ατύχημα. Η Ξένια το βρίσκει σαν αφορμή για να πείσει τον Ηλία να αποσύρει τη μήνυση. Ο Νικόλας ξεκινά εντυπωσιακά στο τηλεπαιχνίδι και ανεβαίνει σε όλο και υψηλότερη βαθμίδα, κορυφώνοντας την αγωνία της Ελπίδας και της Ντορίτας. Η Κάτια ανησυχεί πραγματικά για την εξέλιξη της υγείας του Φάνη.

Tags: , , , , ,

About the Author ()

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *