Κώστας Καζάκας: Ο ραδιούργος ιερέας της σειράς «Παραμύθι αλλιώς» μιλά για τη σειρά

Filed in MEDIA by on 20 Ιουνίου 2017 0 Comments

Κώστας Καζάκας: Ο ραδιούργος ιερέας της σειράς «Παραμύθι αλλιώς» μιλά για τη σειρά

Ο ηθοποιός, που υποδύεται μοναδικά τον καθολικό ιερέα, πατήρ Βασίλειο, στην κωμική σειρά εποχής του Alpha «Παραμύθι… αλλιώς» έφυγε από την Ελλάδα για τη Μεγαλόνησο πριν από 31 χρόνια και παραμένει εκεί!

Οπως αποκαλύπτει ο ίδιος στην «Espresso», η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή του. Το 2008 του πρότεινε να γυρίσει στην Ελλάδα για να πάρει μέρος στη θεατρική κωμωδία «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Έζησε την αρχή της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα και επέστρεψε στην Κύπρο, όπου το 2012 βίωσε το «κούρεμα» των καταθέσεων. Ετσι, «ατσάλωσε και πείσμωσε περισσότερο», όπως λέει, για να μείνει και να παλέψει στην Κύπρο. Η αδελφική σχέση τους πλέον συνεχίζεται και φέτος μέσα από τη σειρά του Λώρη Λοϊζίδη «Παραμύθι… αλλιώς», καθώς και οι δυο ζουν στο ίδιο βασίλειο και σφετερίζονται τον θρόνο, εκείνη ως πανούργα πριγκίπισσα και αυτός ως ραδιούργος ιερέας.

Ουσιαστικά, η Βεατρίκη μαζί με τον Βασίλειο ανέτρεψε τον αδελφό του βασιλιά από τον θρόνο του» αναφέρει ο ηθοποιός. Ο χρόνος, λοιπόν, είναι περιορισμένος για τον Κώστα Καζάκα, καθώς παράλληλα συνεχίζονται και τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς του Alpha στην περιοχή Παρσάτα της Κύπρου.

«Πραγματικά, η παραγωγή έχει κάνει θαύματα. Εχει αναστηλώσει από την αρχή ένα γκρεμισμένο χωριό, το οποίο αποτελεί το φυσικό σκηνικό ενός μεσαιωνικού κάστρου. Το ερειπωμένο χωριό έγινε βασίλειο», λέει και συνεχίζει με τις συνεργασίες που θα θυμάται: «Πρόκειται για την πιο πιστή σε αντιγραφή κοστουμιών, σκηνικών σειρά εποχής και χαίρομαι που επιτέλους συνεργάστηκα με τον φίλο μου, τον Λώρη. Τον Νίκο Κουρή και την Κατερίνα Παπουτσάκη δεν τους ήξερα προσωπικά, αλλά έχουμε γίνει φίλοι, κάνουμε πλάκες, τρώμε έξω μαζί κι αυτό με χαροποιεί. Οσο για τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, πραγματικά του έχω λατρεία».

Tags: , ,

About the Author ()

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *